Friss heti lottó nyerőszámok

A legtöbben ismerjük az évtizedek óta kipróbálható hagyományos magyarországi lottójátékokat. És a legutóbbi nyerőszámokat és a velük járó nyereményeket?

Oldalunkon megtalálhatók az Ötös lottó, a Hatos lottó, és a Skandi lottó esetében az aktuális nyertes számok, nyeremények és statisztikák a megszokott heti sorsolásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Leellenőrizheted, hogy a fixen megjátszott számaiddal milyen találatokat sikerült volna elérni az eddigi Ötös lottó, Hatoslottó és Skandináv lottó sorsolásokon, valamint mindhárom lottó vonatkozásában a sorsolásokon a gömbből előkerült nyertes számok milyen sűrűn ismétlődtek az adott lottójáték történelme alatt a meghatározott évjárat, esetleg az utolsó jackpot óta.
Amennyiben pillanatnyilag sem Te sem más nem vitte el a jackpotot, akkor a megnyerhető nyeremények összegét és halmozódását is megszemlélheted egy grafikonon.

Amennyiben nem csak a lottószámaiddal kísértenéd a szerencsét, akkor a mindenkor friss lottó játékokhoz kapcsolódó nyereményjátékok köréből is tallózhatsz.

Szeretnél ingyen játszani? A Skandináv lottó tipp-játékunkban megmutatkozik, hogy hétről hétre melyek a játszani vágyók által beikszelt leggyakrabban előforduló nyerőszámok és azok milyen kimenetellel szerepelnek az egyes heti kézi vagy számítógépes sorsolásokon.

Amennyiben van véleményed a lottó húzásokról, a hozzájuk kapcsolódó vélelmezett manipulációról, akkor egy nyitott fórumon keresztül pillanatok alatt megoszthatod a többi olvasóval, vagy reagálhatsz a meglévő beírásokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2021-01-20 17:22