Részecskeszűrő kiiktatás - lökhárító

Gondolhatunk a részecskeszűrő, kipufogó tisztítás hibájára, ha az autó üzemanyag fogyasztása növekedett mialatt a teljesítménye látványosan leromlott

Lökhárító Szűrőrészecske: Gondolhatunk a részecskeszűrő hibájára, ha a személygépkocsi üzemanyag fogyasztása nőtt mialatt a teljesítménye durván romlott. Ha a részecskeszűrő ellenőrző lámpája kigyullad, ne ijedjünk meg. A Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapján olvasható még több tanulmány. Autókázzunk ki az autópályára és pörgessük fel az autót. Ha ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő szakembert. Aki egy új részecskeszűrő árának töredékéért kipucolja a részecskeszűrőt.

Számtalan rémhír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatosan, mivel a javítás költsége irdatlanul sok. A részecskeszűrő cseréje irdatlanul drága díj. Rendkívül mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. A minőségi részecskeszűrő díja több százezer Ft.

Egy remek részecskeszűrő a korom 90 %-át képes magába ejteni. Tengernyien nem ismerik tudják, hogy a dízel személygépkocsik részecskeszűrővel vannak felszerelve. A részecskeszűrő funkciója az, hogy akadályozza a környezetroncsoló szemcsék szabadon távozását.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-10-17 18:23